Oljeavhengigheten er problemet

economistArendalsuka nærmer seg, og lokale besteforeldre setter klima på dagsorden. I en kronikk trykt i Fædrelandsvennen og Agderposten minner de om at vi globalt er på overtid i forurensing. «Olje er blitt det moderne samfunns rusmiddel. Det har lenge vært på tide med avvenning (…) Det er meningsløst å la skattebetalere verden over fortsette å gi pengegaver til verdens rikeste mennesker for å ødelegge vårt felles miljø! Bare ved gradvis å avvikle vår oljeavhengighet og bygge opp en ny, miljøansvarlig økonomi kan vi sikre fremtidige generasjoner en reell mulighet for en lysere, mer dynamisk, renere og mer attraktiv framtid.»

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*