Oljeavhengigheten er problemet

economistArendalsuka nærmer seg, og lokale besteforeldre setter klima på dagsorden. I en kronikk trykt i Fædrelandsvennen og Agderposten minner de om at vi globalt er på overtid i forurensing. «Olje er blitt det moderne samfunns rusmiddel. Det har lenge vært på tide med avvenning (…) Det er meningsløst å la skattebetalere verden over fortsette å gi pengegaver til verdens rikeste mennesker for å ødelegge vårt felles miljø! Bare ved gradvis å avvikle vår oljeavhengighet og bygge opp en ny, miljøansvarlig økonomi kan vi sikre fremtidige generasjoner en reell mulighet for en lysere, mer dynamisk, renere og mer attraktiv framtid.»

Spre kunnskap –
del denne saken!

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*