La dæm høre folkets røst!

slå et slag
Syngende gateaktivister er ikke hverdagskost i gamlelandet. Men i Trondheim har de kasta seg utpå, med uhøytidelige tekster til fengende melodier – og eget rangleorkester. "Vi skal skape liv og røre og få fokus på klima", sier sangskriver Ola Dimmen (til høyre med gitar). "Vi ønsker å gi uttrykk for engasjementet og vitaliteten i Besteforeldreaksjonen. Sang og musikk er også viktig for oss sjøl, og vi trenger å vise at vi brenner for det viktigste av alt: framtida og barna."

I Trondheim fikk Besteforeldreaksjonens rangleorkester æren av å avslutte det innholdsrike torgarrangementet på Klimavalgdagen 24. august i. SE VIDEO. «Vi høstet stor applaus», forteller den sangglade kontaktpersonen for gruppa, Nina Weidemann. «Lørdag 7. september stiller vi opp igjen, som en innspurt i valgkampen: kl. 13.00 øverst i Nordre gate, utenfor ARK bokhandel. Gamle (!) og nye deltakere er hjertelig velkomne! Kom som du er – dette er livgivende!» Den nasjonale aksjonsdagen ble en vellykket markering, med  bred deltaking i byer og tettsteder landet rundt. Se bilder og reportasjer på nettsida til Klimavalg 2013.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*