Organisasjonslederne om Klimavalg 2013 – Besteforeldreaksjonen først ut

Nær 70 organisasjoner er nå tilknyttet Klimavalg 2013. Alliansens nettsider vil i tida framover kjøre en serie intervjuer med lederne. Første mann ut er styreleder i Besteforeldrenes klimaaksjon, Halfdan Wiik, som bl.a. forteller om hvordan hans forening i sin tid tok initiativ til Klimavalg 2013. Besteforeldreaksjonen ble stiftet 2006 i samarbeid med FIVH, og er selvstendig medlemsforening fra 2012. Halfdan er pensjonert høgskolebibliotekar og bor i Bergen. «Det sitter så mye god fornuft og vilje til endring rundt om i organisasjons-Norge,» sier han. «Vi må tenke langsiktig. Vi er i ferd med å skape en voksende forandringskraft nedenfra, tror jeg.»

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*