«Å være pessimist er det enkleste av alt»

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    fredag 17. mai 2013
  • AV:
    Redaksjonen

Med sin siste bok Anna har Jostein Gaarder gitt et bidrag til kampen for å redde vår klode. Boken er en fabel med tråder fra 2082 tilbake til i dag: Hva kan vi gjøre i dag for å sikre våre oldebarn anstendige livsvilkår? Med bakgrunn i boken har Anne Kristine Haugestad laget et lengre intervju med forfatteren. Det er et ledd i hennes doktoravhandling om nordmenns holdninger til personlige klimakvoter og om mulighetene for å mobilisere til en klimadugnad. Les samtalen med Gaarder og pensjonert siviløkonom og besteforeldreaktivist Ivar Castberg.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*