Når skal vi begynne å ta til vettet?

Klimamøte
Bente Bakke i muntert og engasjerende møte med damene i Horten Diskusjonsforening.

«Det er besteforeldregenerasjonen som må redde verden. De unge har ikke tid.» Det var budskapet til besteforeldreaktivist og forfatter Bente Bakke da hun var på besøk hos Horten Diskusjonsforening, i følge avisen Gjengangeren. Den tidligere stortingsrepresentanten for Høyre tok et kraftig oppgjør med dagens politikere, som ikke har tatt innover seg klimaalvoret. Stortinget har vedtatt at Statoil skal være en energibedrift, men foreløpig er det bare olje det dreier seg om, sa hun. Hun presenterte også klimaboka som hun nylig ga ut sammen med Svein Skotheim, tidligere partisekretær i SV. Se reportasje i Gjengangeren.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*