Et verdivalg – hold Lofoten oljefri!

«Norge må ta klimapolitisk krafttak nå!» slår Besteforeldreaksjonen fast i en løpeseddel mot oljeutvinning i nord. «De partiene som nå vil åpne områdene ved Lofoten, Vesterålen og Senja, enten man kaller det for konsekvensutredning eller noe annet, enten partiene sitter i regjering eller venter på makt, gjør dette mot alle miljøfaglige råd, for å tekkes velgere som tenker like kortsiktig som dem selv. Vi tror de kan få seg en overraskelse. For mange mennesker er vern av vår klode og solidaritet med generasjonene etter oss viktigere enn kortsiktige egeninteresser.» Se løpeseddel: Hold Lofoten og Vesterålen oljefri!

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Drude von der Fehr | 11.02.2013

    helt enig

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*