Besteforeldre foran Stortinget: La olja ligge

En gang i måneden står en gruppe besteforeldre foran Stortinget, med partytelt og brosjyrer og plakater. Et optimistisk lite forsøk på å påvirke en utvikling og gjøre forbipasserende oppmerksom på noe som blir stadig bedre dokumentert: at måten vi svir av ressursene på er I ferd med å ødelegge samspillet i naturen. Etter en hustrig og rå, men «ganske trivelig lørdags formiddag» i februar har Jon Frode Bichfeldt gjort seg noen tanker – om norsk klimapolitikk, om regjeringens perspektivmelding, og om møter med de menneskene som kan og må bidra til forandring. Les innlegget på bloggen hans

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*