Besteforeldre foran Stortinget: La olja ligge

En gang i måneden står en gruppe besteforeldre foran Stortinget, med partytelt og brosjyrer og plakater. Et optimistisk lite forsøk på å påvirke en utvikling og gjøre forbipasserende oppmerksom på noe som blir stadig bedre dokumentert: at måten vi svir av ressursene på er I ferd med å ødelegge samspillet i naturen. Etter en hustrig og rå, men «ganske trivelig lørdags formiddag» i februar har Jon Frode Bichfeldt gjort seg noen tanker – om norsk klimapolitikk, om regjeringens perspektivmelding, og om møter med de menneskene som kan og må bidra til forandring. Les innlegget på bloggen hans

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*