Fra festtaler til hverdagspolitikk

På sine nettsider stemmer nesten alle partier i om klimaproblemene som «vår tids største utfordring». Da skulle vi vel også vente å se klima som et sentralt tema i tvalgkampen? Dessverre er det ikke mye som tyder på det. Togradersmålet er blitt et «søndagsmål», hevder en gruppe representanter fra Klimavalg-organisasjoner på Vestlandet, i en kronikk i Bergens Tidende. Til hverdags går tingene sin vante gang, med prioritering av tradisjonelle politiske mål. «Sånn kan vi ikke ha det, som opplyste mennesker, som foreldre og besteforeldre – og barn og unge med rett til en trygg framtid.» Les kronikken

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*