Grønn familie-festival på Nesodden

Hellviktangen, søndag 26. august 2012, fra kl. 12.

Besteforeldreaksjonen deltar med egen stand, appell og kunstnerisk innslag v/Birgitte Grimstad.

Festivalen arrangeres av Miljøpartiet De Grønne på Nesodden, men har også deltakere med andre politiske ståsteder. Festivalen er ment som et møtepunkt for alle med interesse for grønn filosofi og livsstil, og hvor det skal være rom for et bredt spekter av meninger og interesser. Foredrag om permakultur, økofilosofi, økonomi m.m.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*