Glade barn og voksne

BKA ålesund 4

Har bamsen mista et øye, eller fått revet av en arm? Bor du i Ålesund kan du ta den med til «bamsedoktoren» på biblioteket og få hjelp av damene i Besteforeldrenes klimaaksjon. Reparasjon og gjenbruk står i fokus i mye av det BKA-erne har vært engasjert i den siste tida: Fra bruk og kast til ta vare på tingene dine – eller gi dem til andre!

BKA Ålesund og omegn har de siste ukene tatt del i fire arrangementer:

  1. Lekebyttedag i regi av Ålesund bibliotek, sammen med Redd Barna og Frivillighetsentralen. Over 600 leker fikk nye eiere!
  2. Klesbyttedag i regi av Ålesund Sirkeltrening, sammen med Naturvernforbundet og Frivillighetsentralen. Et sted mellom 1500 og 2000 gode plagg skiftet eier. Resten formidles til de som trenger klær gjennom Hjelpegruppa. Overskuddslager formidles til dme som trenger klær gjennom Frivilligsentralen.
  3. Bamsedoktoren. Ålesund bibliotek annonserte, og BKA-ere stilte med diverse remedier for å reparere; av dagens kosedyr som ble helbredet var noen bamser, en slange, ei «filledukke», ei ugle som manglet magefyll etc.
  4. Strandrydding med Sjøhesten Hippo, i regi av Happy Ocean studio.

Og mangeårig besteforeldreaktivist Fride Rudi melder om glade voksne og barn på samtlige arrangementer!


  

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Linda Rundquist Parr | 06.05.2024

    Bravo til lokallaget i Ålesund som har hatt en sentral rolle i 4 fine arrangementer. Rørende å se besteforeldre i rød hatt som gir bamser og andre leker nytt liv til glede for barna. Legg merke til også at to av arrangementene var på biblioteket. Det er en viktig samarbeidspartner for BKA rundt om i hele landet.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*