BKA på TikTok

solceller på taket

Solceller på låvetak – og alle andre tak – er et godt klimatiltak. Og siden muligheten er store i Hamar-distriktet, har lokallaget av Besteforeldrene likeså godt laga en egen video om saken, i beste norske reklamefilm-tradisjon med mye sjølironi og sprelsk humor. Videoen er på vei ut på TikTok, og er allerede sett av mange hundre!

Solceller er et satsingsområde, og Enova gir 1250 kr pr installert kW kapasitet for privatboliger. For næringsbygg – som låvetak, er det ennå ikke ordinære ordninger fra Enova eller Innovasjon Norge. Men det bør det jo bli, snarest, sier Thomas Cottis som er lokallagsleder for Besteforeldrene. Opptaket er gjort heime på garden hans, og er en slags test (foreløpig på facebook). – Vi i BKA Hamar og omegn tror at vi må ta steget over på de plattformene der vi møter folk flest – og særlig unge mennesker – og det er mye på sosiale medier, som vi veit. Ved å treffe unge og voksne og eldre på slike plattformer viser vi også at vi er kule og har humor. Tøffere meldinger om klima-alvoret får kommer etter hvert!

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Linda Rundquist Parr | 29.05.2024

    Helt herlig. Takk til dere i BKA Hamar og omegn. Dette må vi ha mer av! Sprelske og modige forkjempere for klima.

  2. Kristine Gullvåg | 30.05.2024

    Fine tanteTone 😍

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*