Kom til Alta!

Alta 2
Sist lørdag i Alta sentrum: Ola Sletvold, Nina Østlyngen og Randi Holum på plass ved valgbodene, klar med BKAs løpeseddel.

Vil du møte besteforeldre med humør og pågangsmot? Kom til Alta! Tidligere i høst var de med og gjorde passe narr av Equinor og deres elektrifisering-grønnvaskings-planer for Melkøya. Nå har de på lørdagene stått på stand med sin BKA-vimpel vaiende mellom bodene til de politiske partiene. Det har vært en givende og artig erfaring.

– Noen av de forbipasserende kommer aktivt bort til oss, men for det meste er det vi som tar iniriativet og oppsøker både politikerne og dem som går mellom partibodene, forteller Nina Østlyngen. Lørdag 26. august var Alma, Runa, Elise og Emma fra Natur og Ungdom i sving sammen med Marit Bjerkeng og henne. – Det ble veldig meningsfullt, syntes vi, og jentene ga uttrykk for at det fungerte som et godt grunnlag for at de kunne markere seg selv i aktuelle anledninger. Det resulterte også i nye medlemmer for oss!

Besteforeldrene til Alma fra NU meldte seg sporenstreks inn i BKA – inspirert av barnebarnets engasjement!

Valgløpesedlene får bein å gå på også i Alta, og mange har vært interesserte i å høre mer om Besteforeldrenes klimaaksjon – og diskutere det vi står for. Det har vært tidenes sommer i Finnmark, og det blir selvfølgelig et kjærkomment poeng for dem som ikke ‘tror’ at vi har en klimakrise. Men alle opplyste mennesker er jo klar over at de globale klimasystemene er i ubalanse, og at vi har et alvorlig problem som må tas tak i, og som vi ikke kan fortsette å skyve foran oss. Og der også lokalvalget 2023 er viktig!


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*