Partiguide er lansert

partiguide 2023

Kloden blir villare, våtare og tørrare. Klimakrise og naturkrise. I kva grad vert dette tatt på alvor i lokalpolitikken? I Tromsø har FIVH, Natur og Ungdom, Naturvernforbundet, Besteforeldrenes klimaaksjon og Spire gått saman om å stille 20 spørsmål til alle parti. Resultat er ein lokal partiguide for veljarar som etterlyser eit grønt skifte med berekraft.

Ingunn Elstad er leiar for BKAs lokallag i Troms, og fortel at det er Framtiden i våre hender sitt initiativ, som dei er glade for å vere med på. – To av partia fekk vi ikkje svar frå, det gjeld Senterpartiet og FrP. Men for øvrig trur vi dette er nyttig og informativt. Som vi veit, kan det vere avstand mellom politiske intensjonar og gjennomføringa. Men for veljarar som ynskjer ein tydeleg grønnare profil på det som skjer i byen vår, er partiguiden likevel verd å sjå nærare på. Du kan laste den ned her: partiguidetromso2023


Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Kristian Frederik Brandt | 19.08.2023

    Det er viktig at de som er opptatt av miljø og klima, stemmer ut fra en slik partiguide! 💚 Forhåpentlig burde de aktuelle organisasjonene lage en slik guide for hele landet.

  2. Inger Vardenær | 19.08.2023

    Så da er det bare tre alternativ hvis man tar klima og miljø på alvor.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*