Klimavandring vestpå

Haugesund BKA
Fra venstre: Lise Rundhaug, Liv Samuelsberg, Steinar Rundhaug og Trond Bengtson.

Sist lørdag titta sola fram mellom regnskyene på Vestlandet, og Besteforeldrene i Haugesund benytta høvet til å vandre i «Haraldsgadå» med plakater og røde luer, – og utdeling av valgbrosjyre, forteller Liv Samuelsberg. – Det er folksomt på en lørdag, og det ble litt diskusjoner, – men mest travle folk som tok imot med et smil og takk.

Liv Samuelsberg er pensjonert høgskolebibliotekar, og forklarer at Haugesund er en slags oljeby, den også. – Det er mye leverandørindustri her, og det er nok mange som vegrer seg mot å se sammenhengen mellom oljeutvinning og klimaforandringer. Litt arg hoderisting må vi bare regne med. Men den nye brosjyren er jo lite provoserende og egentlig veldig positiv, og de fleste er tross alt med på at det må forandringer til. – Som besteforeldre må vi uansett tro og håpe at det nytter. Det blir i hvert fall flere lørdagsvandringer på byen, det kan vi love!

Til alle som vil gjøre en innsats: Bestill BKAs valgbrosjyre 2023 og få den gratis tilsendt: Materiell og brosjyrer

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Finn Bjørnar Lund | 26.07.2023

    Heia Haugesund! Oljebyene trenger å påminnes at de påvirker klimaet og klimapolitikken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*