Jul og naturglede

MA utsnitt
Vilje Wang, Anna Halten og Siv Grethe Aarnes, som er vaksenkontakt for Miljøagentane i Stjørdal og Meråker..

Besteforeldra i Trondheim har hatt juleavslutning, og var så heldige å få besøk av Miljøagentar frå Stjørdal og Meråker. Dei fortalde om alt dei har gjort i 2022, og presenterte ei imponerande liste med aktivitetar som lefsebaking, fuglemerking og kattuglebesøk, flaggermus-safari, turar til truga myrområde, sushikurs, gardsbesøk og mykje meir.

Naturglede og positive erfaringar er grunnlaget for alt miljøengasjement, meiner Siv Grethe Aarnes som er primus motor i dette arbeidet. Tidlegare i haust vart ho tildelt frivilligheitsprisen som årets vaksenkontakt av Miljøagentane. Besteforeldra gratulerer!

BKA og Miljøagentane i Trøndelag hadde også ei felles samling i vår, slik biletet viser. Det var sers velluka og dei skal gjenta suksessen til neste år med mellom anna kurs i seljefløytespikking og felles aksjonar for å markere viktige saker. – Slik relasjonsbygging er viktig, seier Ola Dimmen, og inpirerande for ein organisasjon med vårt særpreg og vårt kjende slagord: Barnas klima – vår sak!

Som alltid når Besteforeldra i Trondheim møtast, kjem gitaren til Ola og songhefte fram. Ein hyggeleg kveld vart avslutta med hans nye musevise!

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Linda Rundquist Parr | 19.12.2022

    For et hyggelig arrangement sammen med miljøagenter og Trondheimslaget. Og som alltid en sang med snert i fra trubaduren Ola Dimmen. Alt i BKAs ånd!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*