Concerned Grandparents

logo int grandp

Det har det siste året vært mer kontakt mellom de ulike europeiske besteforeldregruppene. Et mål har vært å bli bedre kjent med hverandre, – og på sikt kunne koordinere innspill både til EU og nasjonale myndigheter. På den måten vil klimasaken styrkes. Som et skritt på veien har noen av oss utarbeidet et første europeisk nyhetsbrev.

Generalsekretær Andrew Kroglund har sittet i redaksjonen for nyhetsbrevet, og han og styreleder Linda Parr har deltatt i flere internasjonale zoom-møter, forteller han.
– På sikt planlegges et europeisk møte i Brussel, og kanskje et større møte i Oslo i 2024. Det får vi komme tilbake til. Men det er norske BKA som er storebroren blant disse gruppene, med flest medlemmer og best økonomi, så det er ikke urimelig at vi tar et særlig ansvar, sier Kroglund.

Nettverket består foreløpig av grupper fra Østerike, Belgia, Danmark, Polen, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Se nyhetsbrevet her: European Grandparents for Climate Newsletter 21.09.2022

Grands-parents pour le Climat / Klima-Grosseltern. Sveits.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*