Julegave til BKA

vi bryr oss doxa
Denne jule- og nyttårshelga har Besteforeldren ei Ålesund fått drahjelp fra et lokalt kommunikasjonsbyrå Doxa. - Veldig kjekt og oppmuntrende, synes Fride Rudi.

Den som i dag åpner Sunnmørsposten, vil finne en helsides annonse for Besteforeldrenes klimaaksjon, satt inn av kommunikasjonsbyrået Doxacom i Ålesund. Det er starten på en kampanje i jule- og nyttårshelga, og vår julegave til dere, sier Hanne Lien fra Doxacom. – Men også en gave til alle som er opptatt av bærekraftig utvikling!

Bærekraftsmål viktige

Hvert år gir Doxacom en julegave til et veldedighetsformål. Kriteriet er at organisasjonen forplikter seg til FN sine bærekraftsmål og utøver arbeid som bidrar til at man når ett eller flere av målene. – Vi jobber med blant annet fornybar energi, kommunikasjon og markedsarbeid innen den marine- og maritime næringen, forklarer Hanne Lien.

Selskapet ble etablert i 2011 og har sitt utspring i de marine klyngene på Møre. I dag bistår vi bedrifter langs hele kysten. – Vi ville gjøre noe annerledes, samtidig som det skulle være i tråd med vårt arbeid og våre verdier, sier Lien. – Vi ønsker å bidra til økt oppmerksomhet til Besteforeldrenes viktige arbeid for framtida. Og et mål om verving og økte medlemstall, selvfølgelig.

En  kjempegave!

Lokallagsleder i BKA Ålesund og omegn, Fride Rudi, synes dette er ei flott julegave. – Det er supert at Doxacom i år har valgt å fronte BKA. Dette er verdifullt for både oss lokalt, og BKA sentralt. Det blir spennende å se i  hvor stor grad kampanjen vil bidra til at flere melder seg inn i BKA og blir støttespillere for økt fokus på positive klimatiltak.

Annonsen i Sunnmørsposten er startskuddet. Det blir fulgt opp gjennom facebook og andre sosiale medier. Også dette sørger Doxacom for. – Men selvfølgelig, det jo viktige at vi selv er aktive på disse plattformene, sier Fride. Kampanjen må spres og deles med andre – over hele landet. Nå ser jeg at vi er blitt over 6000 medlemmer. Det inspirerer. Det gir mening at vi «gamle» går sammen med barn og unge for klimahandling NÅ!


Sunnmørsposten 17. desember

Spre klimavett,
del denne saken!

4 kommentarer

 1. Steinar Winther Christensen | 18.12.2021

  Denne julegave gjør meg virkelig glad!
  Tusen takk fra over 6100 engasjerte klimabesteforeldre i BKA!

 2. Finn Bjørnar Lund | 18.12.2021

  Såååå overraskende og hyggelig!

 3. Bjørghild des Bouvrie | 18.12.2021

  Festlig og Flott!

 4. Gro Nylander | 19.12.2021

  Kjempeartig! Nydelig initiativ. Kommer til å sende det videre. God jul, alle! :-)) Gro

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*