Støre må levere

«Jeg har sett mine to barnebarn i øynene og sagt at jeg skal gjøre alt jeg kan for å levere på klima», sa Gahr Støre i sin seierstale på Aps valgvake. Her har vi et felles grunnlag. Derfor støtter BKA underskriftskampanjen som nå er satt i gang av Greenpeace. Kravet til vår kommende regjering er letestans og en plan for rettferdig grønn omstilling.

Forhandlingene om en ny regjeringsplattform kommer til å bli tøffe, og mange kompromisser kommer til å inngås. Men karbonbudsjettet vi må følge for å begrense den globale oppvarmingen, er kompromissløst. Dersom vi skal unngå de verste konsekvensene av klimakrisen, er det rett og slett ikke plass til mer olje og gass. Det må en ny regjering ta innover seg. Tingene kan ikke bare fortsette som før.

Greenpeace har tatt initiativ til en folkemarkering utenfor regjeringsforhandlingene lørdag 2. november. Sammen skal vi si klart ifra til Arbeiderpartiet og Senterpartiet at oljeletingen må stanse. På markeringen vil underskriftene bli overlevert, som en påminnelse om det enorme ansvaret vår kommende regjering har for et levelig klima og våre barnebarns ve og vel.

Les mer om kampanjen og skriv under her!

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*