– Ut å verve!

Ingen eksperimenter – det får være en passe oppsummering når BKA nå kommer med en oppdatert utgave av sin hovedbrosjyre. Samme format som før, samme antall sider, samme budskap og mange av de samme budbringerne. Men klar til en fornyet verveinnsats som alltid trengs for en organisasjon i vekst, med tro på det vi står for.

Etter sommeren og under valgkampen har besteforeldre landet rundt delt ut tusenvis av brosjyrer. Lageret holdt på å gå tomt, og landsstyret bestemte seg for å ha et nytt opplag klart til årets landsmøte i Trondheim.

Finn Bjørnar Lund, som har sluttført jobben sammen med Gro Nylander, sier det var naturlig å holde seg til samme mal som tidligere, med litt mindre opplag enn vanlig med tanke på at et nytt styre bør være med å utforme verve-materiellet videre med en evt. grundigere revisjon.
– Den lilla versjonen fra 2020 har jo dessuten vært godt mottatt. Med litt fornyelse og oppdatering fant vi at den kunne gå i trykken.

– Og den lille fornyelsen er?
– 
En ny gyllen farge som viser at det er et nytt opplag. Ny kontaktinformasjon på siste side nå når vi har et nytt sekretariat. Nye signaler som budskapet fra Det internasjonale energibyrået om å slutte med leting etter olje og gass, – og enda viktigere: Høstens «kode rød» fra FNs generalsekretær etter klimapanel siste rapport. Jeg synes brosjyren har fått et litt lettere uttrykk, mindre tekst-tung og enda bedre bilder. Ikke minst er jeg glad for at vi har fått med et par nye stemmer blant dem som stiller opp for å promotere oss, – professor Dag O. Hessen og miljøagent Penelope Lea – i tillegg til gamle, kjente ansikter: Kåre Willoch, Torbjørn Berntsen, Lise Fjeldstad og andre. Alle stiller seg bak en felles oppfordring:

Bli med i Besteforeldrenes klimaaksjon! Bli med og krev
klimarettferdighet for alle barn! Hvert eneste medlem teller!

Se infobrosjyren i pdf-format HER


Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Silvia Kriz | 29.09.2021

    Flott arbeid! Nye viktige stemmer kommer fram sammen med oppdatert informasjon om dagens klimasituasjon. Bra at de som uttalte seg i den gamle brosjyren også fortsatt er med 😊

  2. Roald Øystein Aronsen | 02.10.2021

    Dette er VELDIG viktig!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*