Støtt annonsekampanjen

annonse med silvia
VERD Å STØTTE! BKAs økonomisekretær ber om støtte til valgkampannonsen.

Ikke alle kan delta på demonstrasjoner og klimabrøl o.l. Men bidra med noen kroner kan mange, for eksempel til Besteforeldrenes store valgkamp-annonsekampanje som nå går i aviser landet rundt. – Vi fikk direkte spørsmål fra medlemmer som ville bidra, så vi heiv oss rundt og laget en innsamlingsaksjon, forteller økonomisekretær Silvia Leine.


Hvordan skal en liten organisasjon komme til orde i den store valgkampen? Ved å gjøre slik vi alltid har gjort – skrive avisinnlegg, demonstrere, dele ut flygeblader og snakke med folk på gata.

Denne gangen bestemte vi oss dessuten for å kjøre en annonsekampanje. Den går nå i sosiale media, i aviser landet rundt og på plakater. Uten slagord, uten påstander! Men med en ærlig oppfordring om å stoppe opp og ta en vurdering – når du får se hva partiene faktisk står for.

– Avistegneren Marvin Halleraker ga oss lov til å bruke en av tegningene sine, helt vederlagsfritt, forteller Silvia Leine. Denne har vi kombinert med vår egen analyse av partiprogrammene, som viser hvor ti partier står i fem nøkkelspørsmål for et reelt grønt skifte. «Stem på dem som lever her om hundre år», som Harald Sverdrup sier i sitt kjente dikt fra 1985 – fortsatt like aktuelt!

Innsamlingsaksjonen ble lansert for bare et par dager siden, men det er allerede kommet inn flere tusen kroner. Vil du være med? Du velger selv beløp, alle monner drar! Gå til: STØTT ANNONSEKAMPANJEN

 

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*