Gi BKA en pengegave

barnebarn silvia2

– Er du en av dem som har gått og ventet på en bedre ordning for å kunne gi oss litt ekstra økonomisk støtte? Da har vi en gladmelding til deg! smiler økonomisekretær Silvia Leine. – Til alle andre vil jeg bare si at BKA trenger all støtte vi kan få for å delta i den store klimadugnaden som må til – det er en ren investering i barnas fremtid!

– Vi har jobbet med dette en tid, og har nå fått på plass et enkelt system for den som vil bidra med noen ekstra kroner, sier Silvia Leine. Det er like greit å inngå en avtale om månedlige bidrag som å gi et enkeltbidrag – når du får lyst og synes vi fortjener en påskjønnelse. I begge tilfeller er det du selv som bestemmer beløpets størrelse, og betaling skjer med Vipps – eller faktura hvis du foretrekker det.
En ekstra bonus med tiltaket er at nettsiden nå ser enda bedre ut enn før, synes Silvia Leine. – Bildet av det lille barnet oppe til høyre formidler essensen i det Besteforeldrenes klimaaksjon driver med, og selve grunnen til at vi finnes!

Besteforeldrenes klimaaksjon vil inspirere, motivere og presse myndighetene til klimakutt som monner, for å sikre barn og unge en trygg framtid. Hvis du vil støtte og hjelpe oss, er det flere muligheter:


– Venter du at det vil bli mye penger ut av en denne ordningen?
– Det vil jo vise seg. Men det er i alle fall viktig at folk får muligheten. Mange organisasjoner sender ut tiggerbrev til medlemmene før jul, til sommeren, osv. Vi håper både medlemmer og andre reagerer positivt på at vi ber dem bidra hvis de vil og etter egen evne, og at vi presenterer det som et tilbud og ikke maser på noen.

– Hva med gavemedlemskap, slik vi har hatt tidligere?
– Det kommer, det også, som en del av samme ordning. Målet er at dette skal bli like enkelt og greit som pengegaver. Det er noen små skjær i sjøen, som at mottakeren må ha akseptert gaven – et krav fra departementet for at gavemedlemskap skal godkjennes på lik linje med dem som melder seg inn selv når statlige frivillighetsmidler skal fordeles.

– By the way, Silvia – nå har du vært ansatt som økonomiansvarlig og sekretær for BKA litt over et halvt år. Hva synes du om jobben?
– Jeg synes denne jobben er utrolig givende! Jeg kommer i kontakt med så mange engasjerte og energiske mennesker som jobber utrettelig, og uegennyttig, for å gi våre barn og barnebarn en levelig fremtid. Jobben er selvsagt til tider rutinemessig preget pga alle tall som skal på plass – men det er faktisk en morsom utfordring det også! Jeg gleder meg til at Andrew Kroglund starter i jobben som BKAs generalsekretær medio august. Jeg ser for meg at det blir startskuddet for å videreutvikle denne flotte og høyst nødvendige foreningen.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*