Vel blåst!

linda revidert
Det ukentlige diagrammet over medlemsveksten har vært laget av Linda Parr.

Et samlet medlemstall ved årsskiftet på over 5500, det er fasiten etter tre måneders vervearbeid. Mange har gjort en kjempeinnsats, konstaterer Finn Bjørnar Lund, tidligere nestleder med ansvar for oppfølging av kampanjen. – Vi har opplevd et stort engasjement og møtt en velvilje blant folk vi bare kunne drømme om, sier han.

På den sikre sida
En oppsummering på 1. nyttårsdag viste at vi endte på tallet 5212 medlemmer som har betalt sin kontingent. 1180 av dem er støttemedlemmer – en ny kategori som ble vedtatt innført på årsmøtet i september, og som har vært avgjørende viktig for det gode resultatet. Mange yngre mennesker har ønsket å gi oss sin støtte. Men også mange eldre foretrekker støttemedlemskap, kanskje fordi det oppleves litt mindre forpliktende og bedre tilpasset livet deres.

Med i tallet 5534 er også ganske mange gavemedlemskap, til folk som vi har bedt om å bekrefte at de tar imot gaven. Det gjelder å være nøye med slikt, forklarer Finn Bjørnar Lund. – Departementet som skal behandle vår søknad om økonomisk støtte skal ikke ha noe å utsette på våre rutiner. Men jeg kjenner meg nå nokså trygg på at vi er på den sikre sida og har klart grensa på 5000 medlemmer innenfor fristen som var 31. desember. Det gir seg ikke utslag i 2021, men fra 2022 kan vi regne med å motta et sted mellom 1 og 2 millioner.

Nå gjenstår det en del rydding i medlemskapslistene, legger Finn Bjørnar Lund til. – Vi må bl.a. ta stilling til hva vi gjør med medlemmer med gamle ubetalte fakturaer. Det dreier seg om rundt 300 personer, og vi må være forsiktige, for det kan godt hende at det blant dem er noen som bare har glemt, eller som vi av ulike grunner ikke har nådd fram til. Med den medlemsmassen vi har, må vi ta hensyn til både sykdom og andre faktorer som lett kan gjøre seg gjeldende.

– Men alt i alt vil jeg si VEL BLÅST! – og en stor takk til alle for den flotte rekrutterings-innsatsen! Det må bli et godt nytt år nå! Og det ønsker jeg for dere alle, for våre barn og barnebarn, – og også for alle dem som ennå ikke er født! Snart er det valgkamp, og det skal merkes at «nye Besteforeldreaksjonen» er både på banen og på ballen!

Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

  1. Gro Nylander | 02.01.2021

    Utrolig god jobba av utrolig mange. Vi klapper hverandre på skulderen og tar en liten pust i bakken! Steinar WC har stått flott i dette, Finn Bjørnar ditto, og Bjørghild, osv osv, farlig å begynne med navn, …. .

  2. Oddbjørg Langset | 03.01.2021

    Ja, vi greidde å vine sjansen om statsstøtte! Og nå venter vi spent på oppdatert medlemsliste – for å få de med i første fellesmail i lokallaget! Vh

  3. Finn Bjørnar Lund | 03.01.2021

    Vi måtte kutte ut direkteinnmelding i lokallagene de siste to ukene i desember på grunn av problemene som oppsto. Derfor blir det en sortering av de siste innmeldte til lokallagene i etterkant på nyåret.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*