Nyttårsbrev fra lederen

steinar rund 4

– Jeg har takket før, og har behov for å gjøre det igjen, sier Besteforeldre-sjef Steinar Winther Christensen. Da han i fjor lot seg overtale til å ta enda en vakt, var det med ett overordnet mål: å gi organisasjonen et løft forbi ren og altfor krevende frivillighet, for å bli stor og sterk nok til å kunne bygge et sekretariat. – Og der er vi nå, takket være dere!

Kjære medlem!                                                                                                  Oslo, 30. januar 2021

Vi klarte det sammen!

Mange har sikkert fått med seg at vi klarte vårt ambisiøse mål i løpet høsten: Å nå 5000 betalende medlemmer i BKA innen årsskiftet.

Aller først: Jeg ønsker å gi hver og en av dere som har bidratt en storstilt takk for innsatsen! Dette hadde ikke gått uten en dugnad fullt på høyde med korona-dugnaden og i en pandemi-tid hvor alle odds var mot oss. Land og strand rundt har det blitt vervet som aldri før. Vårt medlemstall ligger nå omkring 5500! Hvem hadde trodd det? Opp nesten 2500 medlemmer på noen måneder. Og vi stopper vel ikke der?

Hvorfor var Prosjekt 5000 så viktig og hva betyr det at vi har nådd dette mål?

Jeg gjentar hva jeg tidligere har sagt om hvorfor dette var så viktig:
Målet med vervingen har vært å bygge et sterkt, relevant og synlig BKA og å sikre oss økonomiske muskler som gjør dette mulig. Vi vil nå oppnå statsstøtte, – første gang fra 2022, – og som vil være en forutsetning for å bygge et sterkere og mer stabilt sekretariat med lønnede medarbeidere.  Den jobben har styret allerede begynt på.

Klimakampen for barnas fremtid er nå inne i sitt viktigste år på lenge. Ved høstens Stortingsvalg skal vi konfrontere alle partier og interesser som viker unna og bedriver dobbeltspill med vår tids alvorligste krise. Men vi skal også appellere til den enkelte velgers barnebarn-hjerte. Følg med på www.besteforeldreaksjonen.no

BKAs styre ønsker dere et godt og sikkert spennende nytt år!

Vennlig hilsen, for landsstyret
Steinar Winther Christensen, styreleder BKA

 

Foto: Anine Dedekam Moldskred

 

Spre klimavett,
del denne saken!

7 kommentarer

 1. Kirsti Fagereng | 01.02.2021

  Takk for hyggelig og oppløftende hilsen. Takk også til dere som sitter i styret for BKA. Jeg vet dere bruker mye tid og energi for klimasaken, som burde være den viktigste saken ved kommende stortingsvalg. Godt nytt klimaår for oss alle!

 2. Helga Marie Hellene Anfinsen | 01.02.2021

  Flott !

 3. Barbro Thorbjørnsen Bjørck | 01.02.2021

  Godt nytt klimaår.
  Takk til dere som står på og driver laget videre. Dette har jeg tro på!

 4. Ole tom røed | 02.02.2021

  Flott gjort Steinar; vi er fortsatt på samme lag! Ole Tom

 5. Eli Stokkenes | 02.02.2021

  Godt at det finnes slike ildsjeler som dere.

 6. Margrete Stramrud | 03.02.2021

  Jeg er nytt medlem. Veldig glad for å bli en del av klimafellesskapet og den store jobben vi har foran oss!

 7. Morten Ingvaldsen | 04.02.2021

  Det er vi andre som skal takke dere som pådrivere med styreoppgaver!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*