Glatt oljepropaganda

skolestreik bergen
Dei verkelege heltane: "Barna eier denne jord – ikkje Shell og Equinor", syng dei unge på Torgallmenningen i Bergen.

«Vi støtter morgendagens helter», påstår Equinor i sin reklamekampanje under ski-NM i Trondheim, der selskapet er ein av sponsorane. – Vi i Besteforeldrenes klimaaksjon støttar dei verkelege heltane, skriv lokallagsleiar Ola Dimmen i avisa Nidaros. «Barn og unge som streikar og slåst for framtida, og ikkje let seg lure av glatt PR frå oljelobbyen.»

Sjå innlegget til Ola Dimmen i Trønderdebatt i dag

Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

  1. Tone Toft | 21.01.2021

    Kjempebra innlegg Ola! Tydeligere kan det ikke sies. Morgendagens helter er jo nettopp de som går mot alt det som Equinor og oljelobbyen står for. At det er flertall på Stortinget for et fortsatt tut og kjør i oljeutvinning er ikke til å tro. Nå må rett og slett sørge for at det blir en ny og livgivende politisk vilje etter valget til høsten. Men lett blir det ikke – når vi vet hvor sterkt olja og veksten står hos de fleste og partiene her i landet.

  2. Steinar Winther Christensen | 21.01.2021

    Flott Ola! Dette viser hvordan vi kan vise hvem BKA er og hvorfor.

  3. Finn Bjørnar Lund | 21.01.2021

    Det kunne heller ha vært en reklame som sier at vi ødelegger skiføret for morgendagens helter!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*