I ny drakt

merete med 2

Som mange vil ha lagt merke til – nettsida vår har med ett fornyet seg. Innholdet er mer eller mindre det samme som før. Men bunaden er ny og mer moderne. Det skyldes Merete Bertheau – ung designer-student som er engasjert for å hjelpe til med «Prosjekt 5000». Snart falt øynene hennes på nettsida, som hun syntes trengte til en oppfrisking.

Håper det blir godt mottatt
Merete er nøye med å understreke at det har vært en tiltalende og bra nettside også tidligere. Framfor alt med veldig mye viktig og oppdatert innhold. – Måten dere får ut nyheter på, er imponerende, og jeg ser jo også hvor effektivt infoen ofte blir spredd på Facebook. Samtidig var nok nettsida etter hvert blitt litt overlessa, for å si det sånn.
– Strukturen på nettsida er den samme som før, i all hovedsak. Men tekstmengden er redusert, særlig på startsida, billedflatene er blitt større, og det hele er blitt litt enklere. Jeg håper endringene blir godt mottatt av medlemmene – og at de liker det som er gjort med et stort og flott aksjons-bilde satt på topp. Det er av besteforeldreaktivistene i Trondheim, der jeg selv bor, og jeg synes det utstråler det inntrykk jeg lenge har hatt av en flott og utadvendt gruppe, som sprer optimisme og tro på at det nytter. Det er jo derfor vi unge er så glad i dere!

– Og hvordan går det med det du opprinnelig ble engasjert for – prosjektet med å skaffe flere medlemmer og passere den kritiske 5000-grensa før nyttår? Har du noe i ermet på denne fronten, nå når vi snart går inn i kampanjens siste måned?
– Jeg må rett og slett si det er imponerende hvordan mange står på nå. Prosjekt 5000 går som det suser, men vi må fortsatt stå på de siste ukene for å nå målet. Ikke ta det med ro nå! Det jeg tenker blir viktig fremover, nå som det nærmer seg jul, er gavemedlemskapet. En flott gave til venner og familie som ikke er medlem ennå. De fleste av oss har jo alt for mange ting som fyller opp hjemmene våre, og dette er en gave med mening!
– Vi kommer ellers til å fortsette å promotere BKA i sosiale medier, og få budskapet ut i alle kanaler. For min egen del må jeg forresten si at det har vært utrolig hyggelig å få være en del av denne gjengen i høst. Å se engasjementet til eldre folk gir meg mot og tro på at vi har en bedre fremtid i vente!

Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

 1. Silvia Kriz | 25.11.2020

  Godt jobbet, det ser BRA ut!
  La meg nytte høvet til å gi uttrykk for hvor imponert jeg er av det arbeidet dere som redigerer nettsiden gjør! Fra Halfdan Wiik kommer det ene interessante oppslaget etter det andre, fint redigert og illustrert. Og Kirsti Slettevoll er imøtekommenheten selv når noe skal redigeres på lokallagsiden. TAKK!

 2. Finn Bjørnar Lund | 25.11.2020

  Takk til Halfdan, Merete og Thelma for vel utført jobb. Enig med Silvia.

 3. Ivar Minken | 28.11.2020

  Virkelig en forbedring dette Merethe. Nå er det ryddig og mer spisset. Da gjenstår det å bli like tydelige og relevante på Facebook og Instagram. Og å lære medlemmene til å spre spissede budskap videre ved å dele. Bare ved deling når vi det store flertallet som ikke er oppmerksom på oss i utgangspunktet.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*