En organisasjon for alle

Gro med brosjyrer
Gro Nylander, oktober 2018, med ny vervebrosjyre.

BKA har gitt ut et nytt, stort opplag av vår fyldige vervebrosjyre. Da den ble lansert høsten 2018, kunne daværende nestleder Gro Nylander fortelle at vi hadde passert 2000 medlemmer. To år senere er vi nær 5000, og Gro er storfornøyd – og fortsatt kry av brosjyren. Der figurerer Torbjørn Berntsen, Kåre Willoch og Lise Fjeldstad, og budskapet er enkelt og solidarisk.

Se og bla i vervebrosjyren: «Barnas klima – vår sak!»

– Berntsen og de andre sa med glede ja til å stå fram i brosjyren vår, forteller Gro Nylander. BKA er jo noe mer enn en miljøorganisasjon. Først og fremst er vi opptatt av solidaritet med kommende generasjoner. Vi over 60 er de som har forurenset mest – uten å forstå det, og det er vi som har hatt størst glede av Norges oljerikdom. Mange av oss føler et sterkt moralsk ansvar.

– Det holder ikke å øse kjærlighet og omsorg over de små. Det er ikke nok med barnevakt og boller og leksehjelp, gaver og ferieturer. Alt slikt er selvsagt viktig! Men besteforeldre må også løfte blikket og bidra til at kloden vår fortsatt er god å leve på når de samme barnebarna våre blir voksne!

Gro Nylander understreker at alle er velkommen som medlem. Vi er en åpen tverrpolitisk bevegelse for alle som er bekymret for fremtiden – og vil gjøre noe med det. Er du over 16 år, kan du bli støttemedlem!

– Jeg har selv vervet titalls medlemmer bare i det siste. Mange er faktisk glad for å bli spurt. Det gir dem en mulighet til å vise at de bryr seg og er på rett side, på parti med fremtiden og barnebarna. Jeg sender dem gjerne en elektronisk versjon av brosjyren. Og så tilbyr jeg meg alltid å selv melde folk inn, dersom de svarer JA på henvendelsen min. Det er det mange som setter pris på.

Alle som vil ha vervebrosjyren til utdeling, kan bestille her: Brosjyrer og materiell fra BKA

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Vidar | 07.08.2023

    Det eneste som kan erstatte fossilt er atomkraft !

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*