– Nå er det pinadø nok!

ingun 3

Ingun Bjerke fra Stange på Hedmarken skriver på rim og dialekt. l kveld er det lysmarkering på Hamar, og hun skal holde appell – som du kan se og høre på video allerede. Som bestemor til seks, og mor til tre, synes hun det er viktig å markere seg. – Jeg sier det som det er – at nå får det pinadø være nok – for alle som vil høre og se hva som skjer med den verden vi etterlater oss!

 – Og så vil du vite litt mer om meg som gjør dette, sier du? Hva skal jeg si? Gammel kunsthåndverker. Sang meg frisk etter en krise og ble sangpedagog. Arbeidet med voksne med spesielle gaver, kalt utviklingshemma. Hvem er ikke dét? – Jeg ville heller løpe naken gjennom Hamar enn synge så noen skulle høre på! Seks år etter var jeg godkjent pedagog med «Den frie tone». Ja, sånn kan det gå når en redder seg i musikken. Bor med to katter og frittgående kanin på Espa, «Bolleland» med fantastisk Mjøs-utsikt. Yndet hus og stor have og herlige naboer. 76 år og elsker himlen og jorda jeg lever midt i mellom!

 

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Inger-Beth Sandham | 03.11.2020

    Apellen er så vakkert lest på hedmarksdialekten! Og for et innhold!

  2. Anita Halvorssen | 03.11.2020

    Flott appell!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*