Tenk deg om, bli med!

fra video 4
"Vi trenger deg nå!" Steinar Winther Christensen er leder i Besteforeldrenes klimaaksjon. Klipp fra videoen.

Besteforeldrenes klimaaksjon har sitt faste slagord: Barnas klima – vår sak! Alle som er enige, kan bli medlem. Ja, BØR bli medlem! – Det er budskapet når Steinar Winther Christensen og andre fra organisasjonen nå slår til med en egen «Prosjekt 5000»-video. – Tenk deg om! Hjelp oss i arbeidet med å overlate en bedre verden til barna! Det koster bare 300 kroner i året. 150 for støttemedlemmer.

 

Mer trøkk på sosiale medier
Mannen bak videoen er Ivar Minken. Pensjonist, 74 år, med utdanning i realfag, pedagogikk og idrett. Pedagogikken går igjen i alle jobber, skapende arbeid og all frivillighet, sier han. – Produksjon av læremidler og multimedia har preget mye av yrkeslivet mitt. Og alle år siden jeg var ung student har jeg vært opptatt av natur, fred og ikkevold. I 1968, når vi demonstrerte mot Vietnamkrigen utenfor den amerikanske ambassaden, ble vi kalt «yrkesdemonstranter» i media. Og sannelig – tror du ikke karakteristikken dukket opp igjen fra regjeringa når de skulle beskrive aksjonene til Extinction Rebellion!

– Jeg er overbevist om at vi som tilhører den eldre garde har mye å bidra med, på vår måte og med våre erfaringer. I koronaåret har det vært vanskelig å følge opp den gode tradisjonen med besteforeldre-markeringene på Eidsvolls plass. Men sosiale medier har fått desto mer trøkk fra min side. Jeg håper denne lille videoen kan være en vitamininnsprøyting og deles av våre facebook- og instagram-aktivister! LYKKE TIL!

Ivar Minken i demonstrasjon foran Stortinget. Klipp fra videoen.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*