Klimadugnad: Bli med!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  onsdag 9. sep 2020
 • AV:
  Redaksjonen
bli med 3

13. september lanserer Framtiden i våre hender en klimakampanje som skal vare helt fram til stortingsvalget 2021. Målet er enkelt og greit: en tøffere klimapolitikk! For å oppnå dette, skal det legges press på politikerne gjennom å synliggjøre et bredt folkelig engasjement for en mer ambisiøs klimapolitikk. Samtidig er det viktig å gi de modige og framtidsansvarlige politikerne ryggdekning.

Fra Framtiden i våre hender:

Vi har et mål om å få med oss 100.000 nordmenn til å gjennomføre klimagrep i egne liv, og vise at vi kan og vil leve mer klimavennlig og bærekraftig, og at vi krever at politikerne gjør sin del av jobben.

Klimahandlingene vi vil forsøke å folk med på er innenfor temaene forbruk, transport og mat. De fleste handlingene går over 21 dager og er f.eks “Spis opp maten”, “Reparer tingene dine” og “Reis klimavennlig til jobben”. Et par av dem er mer ambisiøse og går over et helt år – som f.eks “Hold deg på bakken” og “Spis vegetarisk”.

100.000 nordmenn er et hårete mål, og derfor inviterer vi dere til å bli kampanjen allerede nå for å ha en del påmeldte på kampanjen før startskuddet går 13.september.

Til kampanjen: https://klimadugnad.framtiden.no

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

 1. Silvia Kriz | 14.09.2020

  Så bra! La oss vise politikerne at vi er engasjerte og villig til å gjøre noe for klimaet! La oss presse dem til større handlekraft når det gjelder å ta vare på kloden.
  Jeg er med, er du?

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*