– Ta vare på jorda

Normann Tromdheim 3
Onsdag 10. juni: Velkommen til Trondheim! Foto: Bjørn Lien

Normann Natland tråkker i dag videre fra Trondheim, der han har vært gjest hos Besteforeldrene, møtt miljøengasjerte barn, sunget og holdt appell på Nordre, og latt seg intervjue. Vi gir oss ikke før klima er reddet, sier han til byavisa Nidaros. – Jeg har beklageligvis oppdratt mine barn til å forbruke for mye, mens barnebarna mine er blitt miljøagenter. Nå er det barnebarna mine som oppdrar mine barn.

Hjertelig møte med aktivister fra AUF på Nordre gate.

Ola Dimmen fra det aktive Trondheims-laget forteller:

Tilbake i studieåras by

Aktivistar frå Besteforeldreaksjonen og Miljøagentane syklar med Normann eit stykke på vegen frå Trondheim i dag. På onsdag møttest vi på Rosendal teater, og så sykla vi gjennom Møllenberg, Solsiden (Gamle Trondheim Mek. Verksted) og Bakklandet til Gamle Bybro. Dette var gamle trakter for Normann, han studerte her i 1973. Gode minner!

I går var vi på Nordre med song og appell, og fekk besøk av entusiastiske ungdommar frå AUF og Natur og Ungdom. Så gode tilbakemeldingar frå dei unge lyser opp dagen for oss alle. Dagen blei avslutta med kaffekos og samtale på Marinen ved Nidelva. Normann fortalde frå turen og reisa, og inspirerte oss alle med sitt engasjement og stå-på vilje. Eg må berre seir at vi er takksame for å ha ein slik kar blant oss, og at det har vore ein inspirasjon for oss å vere saaman med han. Her er det berre å legge seg i selen og ikkje vere redd for litt anstrengelsar fram mot valet i 2021!

Foto: Bjørn Lien

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*