En sintere klimaprotest!

minken 3

Ivar Minken ble straks inspirert da han så at lederen i Besteforeldrenes klimaaksjon ber oss om å støtte de unges digitale skolestreik: – Jeg tar oppfordringen og sender min video-versjon av digital, ensom klimaaksjon på verandaen hjemme i Gjerdrum. Fint med de mange hyggelige smil fra besteforeldre på nettsida. Men det er kanskje også på sin plass med en litt sintere variant noen ganger!

https://www.youtube.com/watch?v=1T1xhJE-bBs&feature=youtu.be

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Linda Rundquist Parr | 15.04.2020

    Svært overbevisende hjemmeprotest, Ivar.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*