Mens vi venter på dommen

Skjermbilde SWC torsdag

Dommen i klimarettssaken offentliggjøres torsdag kl 11, og Steinar W. Christensen, leder i Besteforeldrenes klimaaksjon, er spent. Han håper at domstolen har mot til å sette noen grenser for norsk oljeutvinning, sier han. Ved avslutning av rettssaken diskuterte han mulighetene med tidl. høyesterettsdommer Ketil Lund, som representerte BKA i lagmanns-retten. Se video med samtalen dem imellom her.

Videoreportasjene fra Borgarting lagmannsrett ble laget av Knut Bryn, som er medlem av Besteforeldrenes klimaaksjon i Oslo og omegn.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. vidar Lillebo | 22.01.2020

    Ja, denne rettsaken vil vise hvor stor makt oljelobbyen har.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*