Julekos og gjenbruk

bilde med norsk ukeblad
Fra Norsk Ukeblad 14 nov. 2019

Senk skuldrene og kjøp litt mindre, oppfordrer Elisabeth Briseid og Aase Årvik fra Drammen. Norsk Ukeblad har laget førjulsreportasje med de to medlemmene av Besteforeldrenes klimaaksjon. Det går fint an å bevare julekosen samtidig som man tenker litt mer på miljøet, sier de. – Vi føler et ansvar for generasjonene som kommer etter oss. Når hver og en gjør det vi kan, kan vi sammen skape forandring!

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Finn Bjørnar Lund | 22.11.2019

    Strålende eksempler til å følge!

  2. Kåre Eie | 24.11.2019

    Veldig bra! Passer fint inn i Ombruksuka på Grønt senter i Krsand.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*