– Moss trenger klimastøy

bka mossedagene 2
Blide besteforeldre på stand under Mossedagene. De fikk over 30 nye medlemmer på en lørdag. Fra venstre: Liss Fjeld, Kjell Kåsin, Svanhild Jørstad.

Utfordringen er å tenke globalt og handle lokalt, mener Besteforeldrene i Moss, som på kort tid har fått mange med i det nystifta lokallaget. Da leder Torgeir Lømo for litt siden ble intervjuet i Moss Avis, sammen med nestleder Wenche Lyngholm, la han vekt på de politiske mulighetene. – Personlig er vi ingen skinnende forbilder, Men vi skal legge press på politikerne, for å se hva vi i fellesskap kan gjøre.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Nina Weidemann | 04.07.2019

    Flott å se så mye pågangsmot – det er tydelig at dere har klarer planer for virksomheten i Moss! Gratulerer med flott oppslag i lokalpressa og lykke til med aktivitetene fram mot kommune- og fylkestingsvalget!

    Hilsen fra landsstyremedlem Nina Weidemann i Trondheim.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*