Sammen får vi det til!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    torsdag 14. mar 2019
  • AV:
    Redaksjonen
menighetsbladet 2

Besteforeldreaktivist og sokneprest Hans Kristian Solbu i Trondheim har laget et nummer av menighetsbladet for Byåsen og Sverresborg der det meste er viet natur, miljø og klima. Bl.a. intervju med ung miljøagent som deltok på siste klimatoppmøte, møte med dama i frukt- og grøntdisken på Bunnpris og reportasje fra Kyvatnet barnehage om ungenes opplevelse av naturen – og den herlige vinteren!

Forvalteransvaret
Prikken over i-en er en liten, men meget synlig presentasjon av Besteforeldrenes klimaaksjon, sier Nina Weidemann, landsstyremedlem som har fått det interessante menighetsbladet i postkassa si. – Selv satte jeg ellers pris på den tankevekkende lederartikkelen til Hans Kristian. Med utgangspunkt i Frans av Assisi og hans «Solsang», får han sagt noe om sammenhenger i levesett, forbruk og gamle, nedarvete forestillinger som oppleves veldig relevant for den tida vi lever i. «Jordens gaver skal forvaltes med hengivenhet og takk», som det står et annet sted i bladet. Les det!

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*