Kjempedemonstrasjon i Bergen

demo B 13

«REGJERINGEN E’ TEIT – VI GÅR UT I STREIK!» skrek tusenvis av skoleungdommer som var samla til klimamarsj i Bergen i dag. De la ikke skjul på hvor sinte de er på politikere som gjør for lite. Skjerp dåkke! Mange besteforeldre med røde luer var med for å vise sin solidaritet. Tidligere lokallagsleder Thelma Kraft sa det mange tenkte: «Jeg gleder meg til disse blir gamle nok til å bruke stemmeretten sin!»

Spre klimavett,
del denne saken!

10 kommentarer

 1. steinar winther christensen | 14.03.2019

  Jeg heier av hele mitt hjerte på disse ungdommer,- både i Bergen og landet ellers. Så lenge Norge ufortrødent deler ut nye letetillatelser er det komplett umulig å ha tillit til norsk klimapolitikk.

 2. Gro Nylander | 14.03.2019

  Herlig! Sitter og ser på Dabatten med de herlige ungdommene som har skolestreiket. Noe av det viktigste som har skjedd. HURRA! Vi gleder oss til å støtte opp om dem 22.3!

 3. Tone Toft | 15.03.2019

  Ja, dette er fantastisk og gledelig. Har jo lenge spurt: Hvor er ungdommen og nå er de her med sitt betimelige opprør mot en klimapolitikk som ikke tar deres liv og fremtid på alvor.
  De er modige og flinke og krever en friskmeldt planet og vi skal støtte dem for fullt.

 4. Rina Ihlen | 15.03.2019

  Kjære barn og ungdom som nå streiker. Vi støtter dere og takker dere, for vi voksne som allerede står på politisk for å redde livsgrunnlaget på vår klode, trenger drahjelp av dere! Sammen drar vi lasset og vi lykkes! Rina Ihlen

 5. Bodvar Sonstad | 15.03.2019

  Kjempefint! Nå er de unge ute på gatene!
  Nå må også Besteforeldrene bli skarpere på en smart måte!

 6. Inge Bakke | 15.03.2019

  Som pensjonert lærer støtter jeg disse ungdommene av hele mitt hjerte. God bruk av skoletiden! Bare vi nå slipper å høre representanter i regjeringen fortelle dem at «den norske oljen er en del av løsningen på problemet».

 7. Trine Eklund | 15.03.2019

  Så Debatten i går. Godt NRK følger så godt opp både i radio og TV. Er meget imponert over ungdommens evne til å kommunisere på en empatisk, men samtidig klar måte. De når frem til politikerne og får til en fremadrettet dialog. Uredde. Godt gjort så unge som de er. Gir håp for fremtiden !

 8. Bjørg-Eli Rinnan | 15.03.2019

  For en ungdom vi har i Bergen – Norge! Det er ikke bare Greta Thunberg som kan.
  Og maken til kunnskapsrik og veltalende ungdom i Debatten – klar og tydelig tale. Her fikk politikerne kvalifisert motstand!
  Stå på! Som bestemor er jeg stolt!

 9. Sven Åke Bjørke | 15.03.2019

  Jeg blir rørt og glad over å se og høre disse ungdommene. Det er på tide at de unge sier fra i klartekst at det faktisk finnes noen menn med makt som synes det er greit å stjele framtiden fra barna. Det er på tide å ta fra dem denne makta. Stem grønt til neste valg!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*