Broen til framtiden 2019

Broen_til_framtiden_2017_01
Over 500 aktivister møtes hvert år på Folkets Hus i Oslo. Her fra Broen-konferansen 2017.

Alle har behov for et sunt og levelig klima. Alle har også behov for gode og trygge arbeidsplasser. Hvordan forener vi de to behovene? Det er tema for den årlige konferansen «Broen til framtiden» – et samarbeid mellom forskere og fagbevegelse, miljøbevegelse og kirka som vil skape nye klimajobber og bremse oljeutvinninga. Programmet 2019 begynner å ta form, og det er klart for påmelding!

Folkets klimakonferanse
Besteforeldrenes klimaaksjon er en av medarrangørene for Broen-konferansen, som nå går av stabelen for sjette år på rad. Det skjer som før i Folkets Hus, fagbevegelsen stiller opp og arrangementet er gratis for alle som vil være med.

Vi inviterer til en konferanse med navn og temaer som bør gi en faglig sterk, politisk interessant og underholdende dag som er egnet til å informere og inspirere. Vi håper å se deg på Folkets hus!

Se mer om arrangement/program og meld deg gjerne på nå!

Byrådsleder Raymond Johansen forteller hva som skjer når Oslo i 2019 er europeisk miljøhovedstad. Thina Saltvedt, som er analytiker i Nordea, kommer med siste nytt om utviklingen innen fornybar energi. Jonas Gahr Støre kommer og mange flere.

Om Oslo som europeisk miljøhovedstad: «De fleste i Norge bor i en by eller i nær tilknytning til en by og tallet er økende. Skal man løse klimautfordringene må byene bli utslippsfrie, ha god luft, og sikre folk en enkel, helsefremmende og praktisk hverdag. Oslo er blitt Europas miljøhovedstad i 2019 gjennom å vise evne og vilje til å tenke byutvikling og klima i sammenheng. Denne sesjonen vil vise hvordan Oslo kommune jobber for å gi folk bedre liv i en klimavennlig by.»

Broen 2018: Syngende besteforeldreaktivister fra hele landet gjorde seg som vanlig synlig og hørlige på arrangementet i Folkets Hus:

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*