Besteforeldre i budsjettstafett

journalen 1
Foto: Malin Vindheim / Journalen

Torsdag var leder Steinar Winther Christensen og andre besteforeldre tilstede på den ukentlige markeringen foran Stortinget: “Sammen for et klimabudsjett”. Til bladet «Journalen» (OsloMet) sier Christensen at besteforeldregenerasjonen er spesielt egnet til å samarbeide med barn og unge i klimabevegelsen. – Vår jobb er å vise solidaritet med fremtidige generasjoner, våre barn og barnebarn.

Se reportasje i Journalen:
http://journalen.oslomet.no/2018/11/besteforeldreaksjonen-og-klimabudsjettet

Markeringene vil fortsette hver torsdag kl. 8 fram til budsjettet vedtas i desember. De foregår i regi av 20 norske miljøorganisasjoner, og tidspunktet er valgt slik at demonstrantene blir synlige for stortingsrepresentantene når de kommer på arbeid.

Merk: Journalen opplyser at Besteforeldrenes klimaaksjon skal ha hovedansvar for markeringen kommende torsdag. Det er feil. BKA har hovedansvaret torsdag 6. desember.

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. gro nylander | 07.11.2018

    Bravo, enig med lederen!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*