Mindre plast, takk!

plastic_in_whale_stomach
En død hva med magen full av plast vekket oss til ny bevissthet om hva vi gjør med naturen.

På kort tid er alle blitt oppmerksom på, og i økende grad bekymra for plastproblemet. Folk går mann av huse for å rydde strender for all plasten vi kan se, mens forskere advarer mot alt vi ikke kan se. Men hva gjør verdens plastindustri? Jo, der øker investeringene og planlagt produksjon dramatisk! Elisabeth Tveter Briseid fra Besteforeldreaksjonen skriver i Drammens Tidende og mener politikerne må komme på banen på en helt annen måte enn i dag.

 

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*