Julegave til Besteforeldreaksjonen?

steinar på klimarasj

Liker du Besteforeldrenes klimaaksjon? Vil du være med og gi oss litt ekstra drahjelp? Vipps oss noen kroner da vel, oppfordrer styreleder Steinar Høiback. Når vi nå har fått eget Vipps-nummer, er det gjort på et øyeblikk. – Det koster å drive frivillig arbeid, selv om ingen av oss i Besteforeldreaksjonen får noen form for godtgjørelse, understreker Steinar. Det er så enkelt at jo bedre vi er økonomisk rustet, desto mer kan vi utrette for barna og en trygg framtid.

Vipps er en betalingsmåte der du kjapt kan sende penger direkte fra mobilen din. Steinar forklarer: – Du laster bare ned Vipps-appen fra nettet. Deretter kan du enkelt overføre mindre beløp, og det koster deg ingenting. Det virker for alle, uansett hvilken bank du har. Alt du trenger er telefonnummeret til mottakeren, eller som med Besteforeldreaksjonen: et eget Vipps-nummer.

– Jeg håper ingen oppfatter det som mas og tigging når vi ber om penger ut over årskontingenten. Det er ikke sånn ment, og vi ønsker for all del ikke å legge noe slags press på noen. Alt vi vil er å gjøre det enklest mulig for dem som har råd til det og som faktisk ønsker å hjelpe oss litt ekstra. Vipps-systemet er veldig greit, og jeg anbefaler alle dem som ikke bruker det ennå, om å prøve.

Men selvfølgelig kan du også overføre og sende oss penger på «gamlemåten», hvis du foretrekker det, sier Steinar Høiback. Besteforeldreaksjonens bankkonto er: 1254 05 80535. Hvis du vil vite mer om hva pengene går til, kan du se på årsberetningene. Her er Årsrapport 2016-2017 Denne høsten har framfor alt stått i klimasøksmålets tegn, se: Retten til en trygg framtid.

Han minner også om at det er mulig å gi et medlemskap for 2018 i Besteforeldreaksjonen i gave, og at vi har en ordning med gavebrev. Se informasjon om dette fra organisasjonssekretæren: «Hva skal jeg gi til jul …?»

Et medlemskap i Besteforeldreaksjonen koster 300 kroner og er den perfekte julegave til venner og bekjente som har «alt», sier organisasjonssekretær Bjørghild des Bouvrie. Hun sørger for at gavebrevet kommer fram i tide. – I det siste har vi hatt en god medlemsvekst. Men vi må bli enda mange flere hvis vi skal få større innflytelse i opinionen, og politikerne til å ta de grep som må til for at verdens barn og våre etterkommere skal ha en trygg framtid!

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*