Video-reportasjer fra retten

Skjermbilde klipp SWC

Tirsdag starter klimarettssaken i Oslo tingrett, etter søksmål fra Greenpeace og Natur og Ungdom. Samme ettermiddag kommer den første nyhetsbulletin fra advokat Steinar Winther Christensen, som representerer Besteforeldreaksjonen som juridisk rettshjelper. Reportasjene vil komme daglig så lenge rettssaken varer. I denne videoen forteller han om bakgrunn for saken, – det er første gang Grunnlovens miljøparagraf prøves for retten, understreker han.

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Linda Rundquist Parr | 11.11.2017

    Så bra at vi har en så dyktig advokat som Steinar Winther Christensen til å gi oss innsikt i hva klimasøksmålet går ut på. Ketil Lund var også inne på det menneskerettslige aspektet ved søksmålet. Dette blir spennende uansett utfall. Jeg håper jeg møter mange andre klimaaktivister i rettsalen i perioden 14. til 23. november.

  2. Steinar Høiback | 11.11.2017

    Så enig med Linda – honnør til Steinar Winther Christensen for en flott redegjørelse. Det er veldig bra at vi nå har fått denne muligheten til å legge ut nyhetssnutter på You tube, stor takk til Halfdan &

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*