Det skjer under rettssaken

Skjermbilde klimasøk

Klimarettssaken vil vare halvannen uke fra 14. november. Samtidig vil det daglig holdes ulike arrangementer på Kulturhuset (Youngstorget). I dag fra kl 12.45 er det kunstnerdugnad med debatter, opplesninger og andre kunstneriske innslag. Kvelden før rettssaken presenterer Truls Gulowsen (Greenpeace),  Ingrid Skjoldvær (Natur og Ungdom) og Steinar Høiback (Besteforeldrenes klimaaksjon) sine forventninger. Se oversikt fra Greenpeace om alle arrangementer.

Kommentar ved Idar Støwer, besteforeldreaktivist Trondheim.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*