Juridiske grenser og konsekvenser

Klimasøksmål Arktis

Kan domstolene stanse norsk oljeutvinning i Arktis? Kan oljestaten Norge i framtida også bli nødt til å betale erstatninger til ofrene for global oppvarming? I et intervju med NRK P2 trekker jussprofessor Jørn Øyrehagen Sunde ved Universitet i Bergen paralleller til bl.a. tobakksskadeerstatninger. Hør også intervju med advokat Cathrine Hambro som representerer Greenpeace og Natur og Ungdom i klimarettssaken som begynner i november: Verdibørsen 7. oktober

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*