Landsmøtet nærmer seg

logo-pluss-hender

Besteforeldreaksjonen holder sitt landsmøte på Haraldsheim i Oslo helga 23. – 24. september. Møtet er åpent for alle medlemmer og påmelding er fortsatt mulig. Du finner lenker til program, sakspapirer og annen informasjon HER. Styreleder Steinar Høiback ønsker alle interesserte velkommen til en hyggelig helg med faglige foredrag og diskusjoner om veien videre. «Vi trenger å møtes, vi som brenner for å overlate en levelig planet til kommende generasjoner.»

Haralds­heim Vand­rer­hjem ligger på Grefsen, 4 km fra Oslo sentrum

Påmelding
Samtidig med påmelding sendes landsmøteavgift kr 500,- til konto: 1254.62.08522 (dekker deler av kostnadene for måltider og møtelokaler). De som betaler med bankgiro, bør samtidig sende epost med navn og dato for innbetaling til landsmotebka@gmail.com da navnet på innbetaler ikke går fram av kontooversikten.

  Navn

  E-post

  Postnr/Sted

  /

  Jeg ønsker privat overnatting

  Jeg har flg. matallergier e.l.

  Merknader


  Ved å sende inn dette skjema aksepterer du at vi kan lagre og bruke din kontaktinformasjon med formål om å kommunisere med deg i tråd med vår gjeldende Personvernerklæring

  Slik kommer du til Haraldsheimen:
  Informasjon fra Haraldsheimen
  om hvordan du finner fram

  Overnatting på Haraldsheimen:
  Du kan bestille på nett www.haraldsheim.no, på epost oslo.haraldsheim@hihostels.no eller på telefon 919 03 604.

  Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, skriv til: landsmotebka@gmail.com. Du kan også ta kontakt med leder i arrangementskomiteen, Linda Parr: tlf 456 65 780

  Spre klimavett,
  del denne saken!

  Skriv din kommentar her

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *