Går rettens vei

Besteforeldrenes klimaaksjon går nå inn som partshjelper i søksmålet som Natur og Ungdom og Greenpeace har reist mot staten. Orgnanisasjonens leder Steinar Høiback skriver om dette i Dagsavisen i dag, og sier at man går til dette skrittet etter i ti år å ha forsøkt alle andre muligheter for å nå frem til politikerne. Tilsynelatende har lite nyttet. 23. konsesjonsrunde og oljeplanene i Arktis – kort tid etter Paris-avtalen – gjør det nødvendig å prøve rettens vei. Se Nye Meninger

Les mer om Klimasøksmål Arktis her: http://www.klimasøksmål.no 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*