Grønn hovedstad

170603 MGO (1)
Festen "Mitt grønne Oslo" holdes hvert år, men i år ble det flyttet til den nye Nedre Foss park. Det var både pinseaften og Musikkens dag, men oppmøtet var upåklagelig, og regnet holdt seg borte helt den siste halvtimen.

Oslo feiret verdens miljødag med folkefest 3. juni. Kommunale etater, politiske partier og frivillige organisasjoner fylte en lang rekke telt med tilbud for byens natur- og miljøinteresserte borgere. Ja, selv Fremskrittspartiet ble grønt i anledning dagen! Miljøagentene var med, og forvandlet ti kilo deig til pinnebrød rundt en bålpanne. Ivrige barn fra det nystartede lokallaget på Grünerløkka bemannet standen, og resultatet ble hele 22 nye medlemmer fra osloområdet.

Gratis økologisk is ble delt ut for å feire at Oslo nettopp er blitt kåret til Europas grønne hovedstad 2019, se
http://www.klimaoslo.no/2017/06/02/oslo-blir-europas-miljohovedstad 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*