Grønn hovedstad

Oslo feiret verdens miljødag med folkefest 3. juni. Kommunale etater, politiske partier og frivillige organisasjoner fylte en lang rekke telt med tilbud for byens natur- og miljøinteresserte borgere. Ja, selv Fremskrittspartiet ble grønt i anledning dagen! Miljøagentene var med, og forvandlet ti kilo deig til pinnebrød rundt en bålpanne. Ivrige barn fra det nystartede lokallaget på Grünerløkka bemannet standen, og resultatet ble hele 22 nye medlemmer fra osloområdet.

Gratis økologisk is ble delt ut for å feire at Oslo nettopp er blitt kåret til Europas grønne hovedstad 2019, se
http://www.klimaoslo.no/2017/06/02/oslo-blir-europas-miljohovedstad 

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*