Blir du med på Arendalsuka?

Arendal Besteforeldreaksjonen
Besteforeldre i Arendal: Dagny Nyfelt, Svein Tveitdal og Ellen Schei Tveitdal ønsker alle aktivister velkommen til byen i august.

Tredje uka i august er det igjen politisk festival i Arendal. Besteforeldreaksjonen har i flere år vært aktive og synlige under uka, der vi har vervet nye medlemmer fra hele landet. Denne gangen blir det felles stand med Naturvernforbundet fra tirsdag 15. til fredag 18. august. Det trengs folk til å bemanne standen, og organisatorene håper at mange medlemmer vil ta turen også i år. For den miljø- og klimaengasjerte er det flere interessante arrangementer hver dag under hele uka.

Det er Kåre Eie fra Besteforeldrenes lokallag på Sørlandet som har tatt på seg jobben med å sette opp en plan, time for time for bemanning av standen. Han ber om at du som melder deg på, setter opp ditt ønske om når det passer deg, gjerne 2-3 timer i slengen. De aktuelle tidsrommene

Tirsdag 15. august: 11:00-17:00
Onsdag 16. august: 11:00-17:00
Torsdag 17. august: 11:00-20:00
Fredag 18. august: 11:00-15:00

Meld fra til: kaare.eie@me.com

Overnatting: De som ordner overnatting sjøl, bør opplyse om det også. De som vil trenge hjelp til å finne overnatting, må si fra om om hvilke netter det er tale om.

Programmet for Arendalsuka 2017 finner du her: http://www.arendalsuka.no/event/list

På stand i Arendal for informasjon og medlemsverving.

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Finn Bjørnar Lund | 13.05.2017

    Jeg har meldt meg på de første par dagene. Finn Bjørnar

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*