– Ser fram til rettssaken

Truls GulowsenGreenpeace og Natur og Ungdom har saksøkt staten for å få stanset tildelingen av oljelisenser i Barentshavet, som de mener er i strid med Grunnloven og Paris-avtalen Staten bestrider dette, og har nå levert et omfattende tilsvar til stevningen til Oslo tingrett. – Vi kommer til å bruke juleferien til å sette oss grundig inn i svaret, sier Greenpeace-leder Truls Gulowsen. – Vi forventer at dato for rettssaken settes tidlig på nyåret og ser frem til å møtes i tingretten i løpet av året som kommer. Dette er en viktig sak for generasjonene som skal leve med konsekvensene av klimaendringene. Les mer om søksmålet på klimasøksmål.no.

Spre kunnskap –
del denne saken!

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*