– Ser fram til rettssaken

Truls GulowsenGreenpeace og Natur og Ungdom har saksøkt staten for å få stanset tildelingen av oljelisenser i Barentshavet, som de mener er i strid med Grunnloven og Paris-avtalen Staten bestrider dette, og har nå levert et omfattende tilsvar til stevningen til Oslo tingrett. – Vi kommer til å bruke juleferien til å sette oss grundig inn i svaret, sier Greenpeace-leder Truls Gulowsen. – Vi forventer at dato for rettssaken settes tidlig på nyåret og ser frem til å møtes i tingretten i løpet av året som kommer. Dette er en viktig sak for generasjonene som skal leve med konsekvensene av klimaendringene. Les mer om søksmålet på klimasøksmål.no.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*