– Vi må alle gjøre så godt vi kan

kari sørbø
P1+ 08.10 - 08.30: Hvorfor startet du denne Besteforeldreaksjonen, spurte programleder Kari Sørbø. – Fordi noen måtte gjøre det, svarte Wiik. Opplyste voksne menensker kan jo ikke passivt se på at barn og barnebarn går en så usikker framtid i møte.

NRK har klima på agendaen, og i dag var leder for Besteforeldreaksjonen, Halfdan Wiik, gjest hos Kari Sørbø i P1 pluss. Han skal til Paris og være med og stifte en internasjonal «Coalition of Grandparents against Global Warming». Klimaproblemene er kollektive, understreket han, og vi må sette mye mer fart i politikerne våre, og de som har makt. Samtidig betyr det noe hva hver enkelt gjør. – Det har betydning for oss sjøl, for våre barn, og fordi handlingsendring fører til holdningsendring. På statistikken gjør det ikke store utslag, men det blir helt feil tilnærming. Samtalen kan du høre her: Frokostradio med Besteforeldreaksjonen.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Bente Haukland Næss | 25.11.2015

    Bra intervju med Halfdan. Flott forklart om BKA. Lykke til med å stifte en internasjonal Coalition of Grandparents against Global Warming.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*