Verdens største klimamarsj

Get ready
GLOBAL MOBILISERING. Folket skal sette sitt preg på klimaforhandlingene i Paris selv om ingen får lov å marsjere der.

Den franske regjeringen har stoppet den store folkemarsjen i Paris som var planlagt 29. november. Desto viktigere er det at den globale aksjonsdagen går videre med marsjer over hele verden. I Norge blir det arrangementer i tettsteder og byer lørdag 28. november. Og alle overalt kan delta i den virtuelle marsjen som det globale aktivistnettverket Avaaz har tatt initiativ til. – Det kan være vanskelig å holde fast på håpet og optimismen i kjølvannet av den brutale volden, sier Avaaz-teamet. Men hvis vi alle slutter opp, kan vi endre fortellingen fra «terror overalt» til: «ut av mørket vokste det sterkeste uttrykk for felles menneskelighet, noensinne».

Alle kan bidra
Vi har i underkant av to uker til å mobilisere for den største, bredeste og modigste klimamarsj noen gang. Klikk på lenka under for å fortelle at «JEG ER MED». Deretter kan du bruke  Facebook, Twitter eller e-post for å få venner og kjente til å bli med. 300 000 har allerede fulgt oppfordringern og skrevet under:

https://secure.avaaz.org/en/save_the_date_nov29_loc?tZhxiab

For å stoppe klimaendringene som truer alt vi elsker, må vi få de globale utslippene ned mot null. På den kommende klimakonferansen i Paris krever og venter vi av våre ledere, at de endelig klarer å bli enige om de mål og de virkemidler som er nødvendige. De må slutte å skylde på hverandre og ikke nøye seg med halv-tiltak – som er ødeleggende for vår felles fremtid.

global climate march

Bli med der du bor
Over hele Norge og hele verden møtes folk som en del av Global Climate March. Med musikk, farger, kostymer, dans og et mangfold av organisasjoner og arrangementer skal vi vise våre krav til politikerne. Vi vil ha klimarettferdighet og klimajobber.

Se hvor det skjer noe:

Oslo: https://www.facebook.com/events/1055166911212876/

 

Hvis ikke vi gjør noe, er det ingen andre som vil gjøre det for oss.

Hvis ikke vi gjør noe, er det ingen andre som vil gjøre det for oss.

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*